Refreshing Touch

mukana Lautsian kartanon hyvinvointipalveluissa

Lautsijankuja 20,  14700 Hauho


HYVINVOINTIPALVELUIDEN JA OHJATTUJEN MUSIIKKILIIKUNTATUNTIEN VARAUKSET PUHELIMITSE

puh. 040 148 8292


Meeri Sevilä-Niang, koulutettu hieroja, kuppari

HYVINVOINTIPALVELUIDEN ESITTELYHIERONTA

Hieronta toimii erinomaisesti kehon ja mielen hyvinvoinnin lähteenä. Se rentouttaa tehokkaasti kehon lihaksien lisäksi myös mieltä ja sillä on stressiä lieventävä ja mieltä rauhoittava  vaikutus.

Hieronta myös vilkastuttaa verenkiertoa ja aktivoi aineenvaihduntaa. 

Hierontahoidot suunnittellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeita vastaaviksi.INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Rauhoittava, tasapainoittava ja virkistävä hierontahoito, jossa käsitellään pään lisäksi niska- ja hartiaseutua, sekä olkavarsia.

Intialainen päähieronta tuo helpotusta stressiin ja sen aiheuttamiin oireisiin, sekä parantaa keskittymiskykyä ja unen laatua.
KUPPAUS (perinteinen)

Kuppaus on perinteinen kansanparannus menetelmä, mikä parantaa verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita hiussuonista, sekä happamuutta elimistöstä.

Kuppausta on käytetty mm. lihasten rontouttamiseen, migreenin lievittämiseen, kihdin oireiden helpottamiseen ja korkean verenpaineen hoitamiseen.

Kuppaus soveltuu lähes kaikille. Ainoastaan veren hyytymisongelmista kärsivien ei tule ottaa kuppaushoitoa.KUIVAKUPPAUS

Kuivakuppaus on haavaton ja veretön ja toimii erinomaisena osana urheilijoiden lihashuollossa. Kuivakuppausta voidaan käyttää myös osana hierontahoitoa.

Kuivakuppaus on erittäin tehokasta ja jo 15 minuutin kuivakuppaushoito vastaa jopa tunnin perinteistä hierontahoitoa.

Kuivakuppausta suositellaan mm. urheilusuoritusten jälkeiseen lihashuoltoon, aineenvaihdunnan ja lymfanestekierron aktivointiin, kuona-aineiden ja nesteiden poistoon, verenkierron vilkastuttamiseen.

OHJATTU MUSIIKKILIIKUNTA

Musiikin rytmit ja melodiat yhdistettynä liikkeeseen, liikkeistä muodostetut liikesarjat ja niiden yhdistäminen toisiinsa tuo liikunnan ilon lisäksi aktivointia aivotoiminnalle.

Musiikkiliikuntaohjaus suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tai asiakasryhmän tarpeiden mukaiseksi.

Ohjatun tunnin kesto on 45 min.


KINESIOTEIPPAUKSET

Kinesioteippauksia käytetään mm. kivunlievityksiin, nivelliikkuvuuden lisäämiseen, liikkeen tai kehon käytön ohjaamiseen, sekä kohentamaan asento- ja liiketuntemusta. Nivelten ohjaamiseen toimimaan mekaanisesti oikein, sekä tukemaan niveltä toiminnallisesti.

Kinesioteippausta voidaan käyttää yksistään tai osana muissa hoidoissa.

Teipin vaikutus perustuu teipin venyvyyteen ja sitä kautta ihon ja sidekuskalvojen keskushermostolle välittämiin aistimuksiin. Venyttämällä teippiä haluttu määrä saadaan kudosten alle muodostettua tilaa ja siirrettyä kevyesti kudoksia.

HINNASTO


AJANVARAUKSET

PUH. 040 148 8292